Zašto pacijenti iz inostranstva preporučuju ordinaciju Dr Rakić

Veoma često turisti povežu svoje uživanje sa posetom stomatolozima u našoj zemlji. Razlog za to su mnogo niže stomatološke cene usluga u Srbiji, a naročito u Novom Sadu. U prilog nam ide i to što kvalitet usluga i korištenih stomatoloških materijala može parirati najvećim svetskim dentalnim centrima. U našoj ordinaciji Dr Rakić pružene su usluge stotinama pacijenata iz zemalja regiona, Evrope, Australije, Novog Zelanda i Sjedinjenih Američkih Država.

Kontakt sa nama možete uspostaviti putem društvenih mreža Facebook i Instagram, kao i putem mail-a ili pozivom na telefon. Ukoliko nam dostavite Vaš rendgenski snimak, u najkraćem vremenskom periodu ćemo Vam ponuditi rešenja. Za vreme boravka u našem gradu možemo Vam ponuditi kvalitetan smeštaj, kao i transfer od i do aerodroma.

Kako smo primetili sve veće interesovanje naših pacijenata iz inostranstva za potrebom kratkoročnog smeštaja u Novom Sadu, obezbedili smo apartmane i stanove koji se mogu brzo iznajmiti tokom trajanja intervencija, a koji se nalaze u blizini naše ordinacije. Gotovo svi apartmani koje Vam nudimo nalaze se na makismalno deset minuta hoda od ordinacije, ili eventualno na nekoliko minuta taksi vožnje od naše stomatološke ustanove. Ova ponuda omogućava našim pacijentima uštedu na nedeljnom nivou od više stotina evra.

Dentalni Turizam

Osmeh je još blistaviji uz Novi Sad

Novi Sad je nadaleko poznat kao jedan od arhitektonski najlepših gradova na granici Centralne i Južne Evrope. Ponosimo se činjenicom da je on univerzitetski grad, ali i kulturni, naučni i zdravstveni centar Srbije. Da je važnost Novog Sada prepoznata i od krovnih evropskih institucija, potvrđuje podatak da je on nosilac titula Omladinske prestonice Evrope i Evropske prestonice kulture, što je čitav kulturni sistem grada, ali i čitave Srbije podiglo na daleko viši nivo.

Bez obzira kada se uputili u Novi Sad, izvesno je da će Vas ovde dočekati neka od mnogobrojnih manifestacija. Sa pouzdanošću tvrdimo da je on celogodišnji festivalski grad, baš zbog toga što su u njemu stalno nešto dešava. Da budemo potpuno iskreni, on je grad koji neprastano raste i koji je prepun svima zanimljivim dešavanjima. O našem festivalu EXIT toliko je toga rečeno, napisano i doživljeno. On je više puta imenovan za najbolji evropski festival, a kada biste samo pogledali koliko ljudi ga godišnje poseti, kao i ko je sve tu nastupao, jasno je da smo domaćini jednog od najvećih evropskih i svetskih muzičkih festivala. Mnogo držimo i do Svetskog tamburaškog festivala “Tamburica fest”, koji od nedavno pronosi slavu omiljenog ravničarskog muzičkog instrumenta širom sveta. Mnogo pružaju i festival vina “Interfest”, kao i dečiji festival “Zmajeve dečije igre”, a jedan od omiljenih novosadskih internacionalnih festivala svakako je i “Festival uličnih svirača”.

Ustanove kulture i Astoria apartmani Novi Sad

Raspoloživi apartmani poseduju velik smeštajni kapacitet u kome svi naši pacijenti mogu da se osećaju potpuno komforno. Svuda je dostupan besplatan internet, kao i kablovska televizija, a apartmani i stanovi nalaze se u ponudi Agencije Stan na Dan Novi Sad. Svi raspoloživi stanovi i apartmani Vam nude potpunu lagodnost i nezamenjivi osećaj ležernosti, baš onakav kakav imate u Vašem domu, po izuzetno pristupačnoj ceni.

U Novom Sadu Vam je potrebno vreme kako biste obišli sve njegove znamenitosti, kulturne i istorijske objekte, kao i predivne prirodne lepote. Ovde se nalazi Matica srpska, najstarija kulturna, književna i naučna instirucija srpskog naroda. Njenom zaslugom ovde postoji i Galerija matice sprkse, koja je uz Muzej Vojvodine i Muzej Grada Novog Sada okosnica kulturno – istorijskih objekata u Novom Sadu.

Ne treba planirati posetu Novom Sadu bez obilaska Petrovaradinske tvrđave, arhitektonsko remek-delo, jedno od naših omiljenih izletišta, mesto za stanovanje i mesto gde se nalaze ustanove kulture, muzeji, Akademija umetnosti i mnogobrojni ugostiteljski objekti. Nadasve, to je najstarija u potpunosti očuvana tvrđava u čitavoj Evropi!

Hrana, vino i plodovi ravnice

Naš deo Srbije poznat je i po velikom broju različitih tradicionalnih jela. U vojvođanskoj kuhinji možemo uočiti mnogo različitih uticaja naroda koji stotinama godine žive na ovoj plodnoj ravnici. Naša jela su specifična jer je svaki od naroda našoj kuhinji dao svoj „začin“.

Najtoplije Vam preporučujemo i vina iz naše blizine, koja su poslednjih godina sve bolje rangirana na vinskoj mapi Evrope. Na svega 10 minuta vožnje od Novog Sada nalazi se biser među fruškogorskim naseljima – Sremski Karlovci. Ovde imate priliku da probate domaća vina, napravljena od autohtonih sorti grožđa sa Fruške gore, koja je ujedno i jedan od naših nacionalnih parkova. U Karlovcima se svakog septembra održava „Grožđebal“, jedna od najbitnijih manifestacija za sve ljubitelja vina i vinare.

Novi Sad se ne može istražiti „iz prve“, zato uvek savetujemo našim gostima da je najbolje kada Vam ovaj grad postane deo navike. Uverite se zašto su Novi Sad i naša stomatološka ordinacija Dr Rakić lideri u oblasti pružanja usluga u dentalnom turizmu u Srbiji, ali i čitavom regionu jugoistočne Evrope.

Apartmani Novi Sad

Vaš zubar u Novom Sadu Vam preporučuje udoban boravak u smeštaju Astoria apartmani Stan na Dan Agencije

Svesni smo da se Novi Sad etablirao kao regionalni centar u pružanju zdravstvenih usluga mnogobrojnim građanima Srbije, ali i pacijentima i gostima iz zemalja okruženja, Evrope, pa čak i Australije i Severne Amerike. Za to je prvenstveno zaslužan profesionalan odnos ovdašnjih lekara prema pacijentima, kao i niža cena medicinkih tretmana. Stomatološka ordinacija Dr Rakić sa ponosom ističe da je tokom svoje bogate istorije pružila svoje usluge stotinama pacijenata iz inostranstva, koji su uvek iznova vraćaju u našu zubarsku ordinaciju ili nas preporučuju svojim prijateljima, članovima porodice ili komšijama.

Kako bismo svim našim pacijentima koji ne dolaze iz Novog Sada i okoline obezbedili da se u našem gradu osećaju što prijatnije i opuštenije, obezbedili smo im najbolji privatni smeštaj u Novom Sadu, kao i niz drugih pogodnosti, kao što je transfer od i do beogradskog aerodroma. Tako svi naši pacijenti, tokom trajanja stomatoloških tretmana u Stomatološkoj ordinaciji Dr Rakić, imaju mogućnost da se udobne smeste i borave u apartmanima Astoria apartmani Stan na Dan agencije, koja nudi smeštaj u centu Novog Sada.

Svi apartmani i preonićišta u njihovoj ponudi, nalaze se na samo nekoliko minuta hoda od naše ordinacije, a ujedno, svi pacijenti će se tako naći u srcu Novog Sada, u žiži svih gradskih dešavanja grada koji je Evropska prestonica kulture i Omladinska prestonica Evrope. Stan na dan smeštaj u ponudi Astoria apartmani agencije vrhunski je dizajniran i moderno opremljen. Svi stanovi posedujuj wi-fi, potpuno opremljenu kuhinju, udoban nameštaj, divno uređena kupatila i toalete. Naravno, svaki smeštaj koji nudi Astoria apartmani Novi Sad ima obezbeđen parking, krevetac za decu, a gotovo svi stanovi su pet friendly.

APARTMAN
SOLOMON

APARTMAN SOLOMON
Episkopa Visariona 2c, Novi Sad
Površina: 50 m²
Broj osoba: od 1 do 5
Rezerviši

APARTMAN
SOFIJA

APARTMAN SOFIJA
Petra Drapšina 56, Novi Sad
Površina: 80 m²
Broj osoba: od 1 do 5
Rezerviši

APARTMAN
DOMINIKUS

APARTMENT DOMINIKUS
Jovana Đorđevića, Novi Sad
Površina: 50 m²
Broj osoba: od 1 do 5
Rezerviši

APARTMAN
SONANINI

APARTMENT SONANINI
Zmaj Jovina 16, Novi Sad
Površina: 69 m²
Broj osoba: od 1 do 8
Rezerviši

APARTMAN
KAROLA

APARTMAN KAROLA
Ilije Ognjanovica 10, Novi Sad
Površina: 73 m²
Broj osoba: od 1 do 10
Rezerviši

APARTMAN
VUK

APARTMAN VUK
Vuka Karadzica 14, Novi Sad
Površina: 65 m²
Broj osoba: od 1 do 6
Rezerviši

APARTMAN
ENCO

APARTMAN ENCO
Ilije Ognjanovića 10, Novi Sad
Površina: 36 m²
Broj osoba: od 1 do 4
Rezerviši

APARTMAN
FLAVIO

APARTMAN FLAVIO
Zmaj Jovina 16
Površina: 70m²
Broj osoba: od 1 do 8
Rezerviši

APARTMAN
ORION

APARTMAN ORION
Zmaj Jovina 16
Površina: 40m²
Broj osoba: od 1 do 5
Rezerviši

APARTMAN
ELEGANT

APARTMAN ELEGANT
Bulevar Oslobodjenja 2, Novi Sad
Površina: 43m²
Broj osoba: od 1 do 4
Rezerviši

APARTMAN
KASJA

APARTMAN KASJA
Zmaj Jovina, Novi Sad
Površina: 40m²
Broj osoba: od 1 do 4
Rezerviši

APARTMAN
DALI

APARTMAN DALI
Bulevar Oslobodjenja 2, Novi Sad
Površina: 60m²
Broj osoba: od 1 do 5
Rezerviši