Galerija Osmeha

Otkrijte zašto jedna od najboljih stomatoloških ordinacija u Novom Sadu
Kada naši pacijenti pretražuju zubare u Novom Sadu, često se, pored samih stomatoloških usluga, interesuju i za ambijent same unutrašnjosti odabrane stomatološke ordinacije. Mi se neprestano trudimo da uz pomoć tima stručnjaka dizajniramo prostor u kome svi mogu da se osećaju potpuno komforno.
Svesni smo da ćete prevazići strah i doći do širokog i zdravog osmeha, isključivo ako Vas dočeka predivan prostor u kome će Vaši problemi biti tretirani. Ako na miran, topao i lepo dizajniran stomatološki ambijent dodate i ljubaznost našeg kompletnog osoblja, onda ćete biti svesni da ste u pravim rukama.

Galerija Osmeha


U čemu drugom može da se ogleda uspešnost jedne usluge, ako ne u količini zadovoljstva onih koji tu usluge koriste. Naš dosadašnji rad sa pacijentima prepričava se u hiljadama i hiljadama različitih slučajeva i različitih tretmana. Ipak, oko jedne stvari svi će moći da se slože i da Vam potvrde da se iz Stomatološke ordinacije Dr Rakić u Novom Sadu ne odlazi bez širokog, blistavog i zdravog osmeha.
Kako bismo Vam približili rezultate naše višedecenijske prakse, odabrali smo za Vas nasumično izabrane fotografije izgleda zuba i usta pacijenata koji su nam poklonili poverenje. Iz priloženog se jasno vidi da su svi oni zauzvrat dobili radost!Protetika - metal keramika

Metal keramika protetika nije samo izrada nadoknada. Garantujemo Vam vrhunsku estitiku i prirodan izgled zuba.

Levo pre - Desno Posle. Prevucite strelicu i uverite se sami. .

Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba je veoma tražen tretman, a Stomatološka ordinacija Dr Rakić u Novom Sadu učiniće Vaš osmeh predivnim.

Implantati

Implantati zuba su proizvedeni da traju dugo, a uz pravilno održavanje, oni će Vam pružiti osećaj komfora i stabilnosti.

Staklo keramika Zircon

Zubar u Novom Sadu Vam nudi i ovaj vid fiksno-protetske terapije, jer pruža najprirodniju transparentnost i boju zuba.

Levo pre - Desno Posle. Prevucite strelicu i uverite se sami. .